Sunday, 1 May 2011

makes me more strongers

as salam tawan-tawan cemuaaaaa....!semoga hari anda berjalan dengan lancar yerr 
ntuk kali ni aku nk share sal perasaan aku. mukan-mukan sal cinta la, hahahaha!
perkara yg buat aku lebih menjadi seorang manusia yg lebih berguna. Tersebut la al kisah...taibbbbb
manyak perkara aku belajar dan aku lalui sepanjang aku menjadi seorng pelajar politeknik port dickson. perkare-perkare buatkan aku lebih matang...yekerr??hahaha...yela tu kot, aku agak matang la. kalo dulu duk umah. pagi p class ngn mak aku. nek kete mane nak kene terik matahari tu. berhantar berambil la, so bermanja-manjaan la..hahahaha, normal la tu. makanan pon best-best jer. xbanyak masalah pon. tpi selama aku duk kat pD tu macam-macam perkare aku jumpe..hahahaha, jeng3
p class jalan kaki, jauh tuuuuuuuuuuu!huh...ponet seih, tpi xkurus-kurus pon aku ni, pelik bin ajaib sungguh, hahahha. da la panas terik mentari. kat pd tu boleh kire ngan jari brp kali ujan turun. de punyer panas ya ampun salam teramat la terik. korang bayangkan kul 5 ptg pon rse macam waktu tengahari tau. ish2...mmg luar bese tol de pnyer panas. so dari sini macam-macam la timbul masalah dri kusut sal belajar sampai la sal kawan-kawan..huhuhu, mmg xb'kesudahan la tpi aku time jer ngan hati t'buke sbb aku pon bukan la sempurna cangat kan. sebelum kite menunding jari telunjuk salahkan org len lebih bek kite salahkan diri kite dulu. so dari situ aku boleh pikir setiap perkare samada betol/salah sume nya datang dari kite. xkire la kecik atau besar. walaupon aku asek kena sound-sound,fitnah buat relax sudah. kalo kite melawan so kite pon macam tu la. e2 sume sikap xmatured la. hahahaha, aku da matured. k xmo la citer sal xbest-best. nak citer yg best-best jerr, hehehehe
start sem5 xde ape pon yg menarik, hehehehe...baru lagi kan duk situ. xbanyak yg memori yg best time tu (sem jiwe kacau). start sem 6 la. aizah & yayan (yani) pindah macuk umah aku, hehehehe. suke duke kiteorng same-same tempuhi, hahaha. time tu baru ler aku rse aku ade kawan yg satu graviti ngn aku, hahaha, kire best la share criter-criter ngn deorng. lagi-lagi c ijah ni, sebelum tido mesti citer sal jodoh...hahahahaha! lawak seihhhhh.....
yayan plak agak jarang skit sbb weekend de balik. xpe la de duk dekat jerr, putrajaya...hehehehe, kalo kat kelas plak aku selalu 4orang tau. Termasuk la syuhaina, hahaha, mak cik yg suke kena bahan. De best....!
macuk jer sem6 aku macam agak lost tau, yela ijah & yayan da abis. tinggal la aku kesorangan..huhhuhu, agak-agak dalam 2,3 bulan gak la aku buat hal sendiri. xkisah sal org. huhuhu...karang aku amek kisah cakap busybody plak so better aku cenyap jerr. xde la m'yusahkan kan.kan?hehehehe...
pastu masuk je bulan seterus nye aku ade ain...huhuhu, walaupun agak lambat kiteorang rapat tapi xpe aku tetap b'syukur sbb ALLAH swt kurnia gak aku teman yg memahami aku. kire sekepala gak la, hehehe.
shape2....??? norain ramli laaa...hehehehe, sakit, susah haty, lapar n cemua la kiteorng settle same-same dari A sampai Z. ain... sebernar nya wani terharu cangat. tpi wani xt'luah nk gtau kat ain. wani terharu mase ain cakap wani ni org tutttt...tuttt. ya allah, hanya DIA yang tau. atleast ade jugak org yg tOL-tol hargai wani. 1taun wani duk c2...macam-macam org umpat kat wani hingga wani rase jahat sangat ke aku ni. sampai orang sanggup cakap aku macam tu. tpi wani b'syukur. wani xkate wani baik. baik buruk wani masing-masing boleh nilai. bagi wani selagi wani xjahat ngn org da la kan. tenkiu ain....cedey plak rse nyerrr..sOb, sOb (drama air mate jap)
hehehe....xlupe gak kat jeng2 aka fizi. Xjemu2 tolong aku, bagi pinjam kereta, tolong angkut barang pindah umah, bagi ‘sewa’ motor. Hahahahaha...ntuk zammerul gak sbb sedia membantu aku buat projek...eh jap2, mukan membantu tapi totaly 100% mmg de yang buat..hahahaha, tenkiu tau. Function gak la projek aku tu n ntuk shakir jugak. Hahahaha, suke care ko walaupon agak manje tapi redha jela,hahahaha. Tenkiu sbb sudi share citer ngan aku. Ko pon selalu gak tolong aku. Sifu math la kate kan....hahahaha, bile la boleh lepak ngn korang lagi. Hope jgn la lost contact tau. PEACE ALL ! ^___^
                                                                   


wiff yayan (jejalan area soromban)

wiff mr. panjang (shakir )

jengJeng & syu (last BBQ DTK6/2)

eh...!kak da pon ade? hehehe...actually zam pom tolong gakss projek kakda tpi sayangggg skali meletop! hahaha...e2 la terlebih caj sangat, tenkiu zam!

 
wiff ijah (aizah )

 
wiff kak teh...!hahahaha :P

sedikit cebisan ntuk korang-korang...hehehehe