Sunday, 3 April 2011

BEST FRIENDS 4EVER

kenangan di PKKT....aku suke tgok gambar ni...nampak kiteorng close sgat2 an..mmg best ade kwan2 mcm deorng...so at 1st time aku kat pkkt aku xknl sape2...agak blur time msuk clss..hahaha!mmg lawak laa sbb aku xde kwan time tu.Tapi hingga la aku knl ngn kak da.De seorang yang periang,memahami aku,boleh time aku seadanya,boleh d'bawa berbincang and also pendengar yg baik.Ayu pon sama...mmg best kawan ngn deorng.Xberkire.sporting..agak bersekepala...yg lain plak aku ok jerr...ct,epa..hahaha..mgkin epa da jdi mak buyong...lps kawin trus menyepi..and che.Sume best!!!to kak da n ct ape yg t'jadi sbelom ni mgkin dugaan utuk kukuh kan lagi persahabatan kite...ampun maaf kalo e2 kesilapan dari wani..hehe!da macam nak raye..hahahaha...n to ayu kekal kan prestasi anda..^_^..banyak kenangan yg kite cipta kat PKKT kan...pahit manis same2 kite telan...love u all....!!opss sory also to lisa..aku xmention plak name de..hehehe
tat's my chinggu...(abdul Hamid)!!hehehe...mcm mne aku bleh knl ngn mamat ni...hahaha,,kalo ingat2 blik mmg klakor...aku knl mamat ni mse akhir sem1 dlu kot.Mase tu de asik miscOL2 hp aku...tpi mukan aku sorang jerr..dak pompuan lam clss aku pon..kalo hp aku b'bunyi lam kul 12 keatas mmg xde org len de lah...hahaha..dari miscall2 pastu msej..msej pon tnyer clss ade ke x??xpon de xdtg clss...slalu gak aku reminds kan de sal class+asgmnt..da macam PA xbergaji time tu...hahaha!tpi lam clss de la penyeri SKE1A..suke buat lawak..n da geng la,,kalo de sorang2 mmg duk diam2 jerr..so sampai la skg kami kawan.xsangka la plak bleh close smpai skg..aku suke care de then de pon hormat aku..sesetengah dak laki nk kawan pon nk cun2 jerr..tpi mamat ni xde la mcm tu,,sume sama...layanan balance..hahaha...de antara org yg aku percaya...hmmm,,kalo aku ngah jiwe kaco kerr mmg aku cari de..suke kaco de!but kamu2 sume jgn la salah paham plak...kami hnya KAWAN....hahaha!statemnt da mcm artis..btol la,,xmau la ape2 spekulasi pasni...saya masih SINGLE ok.peace..!!!baik buruk aku de time seadanya...hope persahabatan kite kekal dunia akhirat yer chinggu...hahahaha!

dedikasi untuk kamu cemua :
true friendship requires real effort
even when one of them is busy with their own life
a simple note reminds each other that
you are in my HEART
freinds for ever ^___^

i'm new here

hehehe